duminică , 20 ianuarie 2019, 20:48
Home / Sport / HC Vaslui-Dinamo, miercuri, ora 18.30

HC Vaslui-Dinamo, miercuri, ora 18.30

hc-vaslui_bun

HC Vaslui are parte de un nou meci dificil, întâlnind campioana României, Dinamo Bucureşti. Vasluienii sunt aşteptaţi la Sala Sporturilor pentru a urmări un meci de Liga Campionilor, ţinând cont că adversara echipei antrenate de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte reprezintă şara în cea mai titrată competiţie handbalistică din Europa. Cu ajutorul fanilor, HC Vaslui speră să obţină încă un rezultat pozitiv.
“Urmează Dinamo Bucureşti, campioana en titre, o formaţie cu multă experienţă, care în această perioadă face o bună propagandă handbalului românesc în Liga Campionilor. Ne dorim să jucăm dezinvolt, în faţa unei tribune cât mai pline, care să ne dea şi în acest meci energia necesară pentru a lupta de la egal la egal contra echipei campioane”, a spus Sandu Iacob.
Vasluiul vine după succesul cu Odorhei, moralul jucătorilor fiind foarte bun, care dă speranţe pentru meciurile următoare.
“Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm contra valoroasei echipe din Odorheiu Secuiesc, formaţie care în mod constant s-a clasat în fruntea clasamentului de-a lungul ultimilor ani, câştigatoare a Cupei Challenge în urmă cu două sezoane. A fost o victorie care a arătat potenţialul pe care-l avem şi ne oferă ocazia să privim încrezători către obiectivul pe care ni l-am propus. O victorie a grupului care este 100% format din jucători români!”, a mai spus Sandu Iacob.
Înaintea acestui meci, HC Vaslui ocupă locul 6 în Liga Zimbrilor, cu 15 puncte.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Antrenamente la pielea goală

Handbaliștii de la CSM Vaslui se pregătesc pentru cea de-a doua parte de campionat la …

Fotbaliștii reprezentativi ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”

Cei mai importanți fotbaliști ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”, inițiată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *