luni , 21 septembrie 2020, 10:25
Home / Sport / HC Vaslui-HC Odorhei 31-26 (14-15)

HC Vaslui-HC Odorhei 31-26 (14-15)

hc-vaslui-hc-odorhei
HC Vaslui a obţinut primul succes în faţa Odorheiul într-o manieră de super echipă, răzbunând toate cele şase dueluri directe pierdute până acum.
Spectatorii prezenţi în Polivalentă au avut parte de un adevărat spectacol handbalistic, cu multă forţă pe faza defensivă şi goluri de calitate. Cele două echipe au avut o primă repriză echilibrată, cu alternanţă la conducere pe tabelă, însă oaspeţii sunt cei care pleacă la vestiare cu un minim avantaj, scor 14-15.
Debutul părţii a doua a fost perfect pentru vasluieni, care s-au desprins pe tabelă, scor 19-17, având şi şansa de a face diferenţa la trei goluri, însă graba din jocul echipei antrenate de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte a stricat scenariul, Vasluiul menţinând avansul de două goluri minute bune de joc.
A venit minutul 49, când într-un interval de câteva secunde tribuna a “explodat” de bucurie, Vasluiul ducând ecartul la patru goluri, scor 25-21.
Ultimele zece minute au aparţinut gazdelor, care au oferit cel mai bun handbal al sezonului, ducând diferenţa la cinci goluri, scor 30-25, când mai erau două minute de joc. Vasluiul s-a impus, în cele din urmă, cu scorul de 31-26, spulberându-şi practic adversarul.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *