duminică , 23 septembrie 2018, 14:58
Home / Local / Actualitate / Ţigări ascunse sub salteaua din dormitorul şoferului unui autocar

Ţigări ascunse sub salteaua din dormitorul şoferului unui autocar

frontiera_2_or-600x400
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 4.000 ţigarete pe care şoferul unui autocar încerca să le introducă ilegal în ţară ascunse sub salteaua aflată în spaţiul de odihnă din autocarul pe care îl conducea.

În data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Igor B., în vârstă de 34 de ani, conducând un autocar marca Mercedes, înmatriculat în România.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului şi persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascunse în spaţiul destinat odihnei şoferului, sub saltea, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 4.000 ţigarete, fără timbru fiscal.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare de 900 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare totală de 5.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Documente de identitate false descoperite ascunse într-un autoturism, sub preș

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa echipa comună de control a descoperit sub preșul …

Viacons Rutier Huși a impresionat la Congresul drumarilor

Viacons Rutier Huși a participat alături de alte 100 de firme de construcții din toată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *