sâmbătă , 15 decembrie 2018, 09:05
Home / Sport / Atletico Vaslui-SC Bacău 4-2 (2-0)

Atletico Vaslui-SC Bacău 4-2 (2-0)

dsc_0745
Puţinii spectatori prezenţi în tribunele stadionului Municipal au avut parte de un spectacol de calitate, cu Atletico în prim plan. Vasluienii au făcut o primă repriză perfectă. Cu o apărare ermetică, formaţia vasluiană a făcut diferenţa pe tabelă, graţie lui Hany Ragab şi Valentin Buhăceanu. Egipteanul a dat două assist-uri, prin care Buhăceanu, în două rânduri, a dus scorul la 2-0. Hany a fost la un pas să apară pe lista marcatorilor, dacă centralul partidei nu anula golul acestuia, pe motiv de ofsaid. Tot el şi-a mai trecut o ocazie mare, mingea trimisă de mijlocaşul lui Atletico întâlnind bara.
În partea a doua, acelaşi Buhăceanu a avut nevoie de două minute pentru a bifa hattrick-ul, după care gazdele s-au retras în defensivă. Oaspeţii au prins mai mult curaj, iar Bogdan Lupu, în două rânduri, a reaprins speranţele Bacăului. Prima dată, acesta l-a învins pe portarului lui Atletico, după ce a profitat de gafa comisă în defensivă de vasluieni. A doua oară a transformat un penalty comis de Bârsan.
Din fericire, Buhăceanu a punctat pentru 4-2, aducând linişte în tabăra lui Atletico, care a revenit pe primul loc în seria I a ligii a treia.
Rezultate etapa a şaptea: CSM Roman-Olimpia Râmnicu Sărat 2-0; CSM Paşcani-Aerostar Bacău 0-4; AFK Csikszereda Miercurea Ciuc-Olimpic Cetate Râşnov 2-1; AFC Hărman-Sporting Lieşti 4-1; AFC Odorheiu Secuiesc-Sportul Chiscani 4-1; Avântul Valea Mărului-Metalosport Galaţi reprogramat; Ştiinţa Miroslava a stat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Cele mai bune academii de handbal feminin vin la Vaslui

În perioada 15-16 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui găzduiește cel mai important turneu de handbal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *