luni , 27 mai 2019, 07:05
Home / Sport / Atletico Vaslui-SC Bacău, vineri, ora 15: Sorin Sava, noul antrenor al Atletico

Atletico Vaslui-SC Bacău, vineri, ora 15: Sorin Sava, noul antrenor al Atletico

sorin-sava
Atletico Vaslui are din nou antrenor principal. Este vorba despre Sorin Sava. Într-o primă fază, tehnicianul a refuzat oferta clubului vasluian, însă a revenit la sentimente mai bune, fiind dispus să se ocupe de pregătirea echipei. El va sta pe bancă încă de la meciul din această după amiază, iar jucătorii au făcut deja cunoștință cu noul antrenor, care a condus câteva ședințe de pregătire. Sava va fi ajutat de Gabriel Crăciun, care va ocupa postul de antrenor secund.
Atletico speră să obțină un nou rezultat pozitiv în campionat. Până acum, vasluienii nu au pierdut pe teren propriu, obținând trei victorii consecutive: AFC Hărman (2-1), Știința Miroslava (1-0) și Olimpia Râmnicu Sărat (3-1).
Adversara, SC Bacău, trece prin situații dificile, conducerea clubului anunțând jucătorii că nu vor mai primi salarii, ci vor juca doar pe prime.
Vasluienii vor avea ocazia să-i revadă pe foștii jucători ai Sporting Vaslui, Doboș și Ghoerghiu, care sunt anunțați în lotul Bacăului pentru meciul cu Atletico.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CSM FC Vaslui – FC Gârceni 2-1 (1-0)

FC Gârceni a fost învinsă de CSM FC Vaslui în ultimul minut al jocului, scor …

CSM Vaslui, premiată de FRH!

CSM Vaslui a fost premiată de Federația Română de Handbal, după ce a fost declarată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *