duminică , 20 ianuarie 2019, 20:48
Home / Naţional / Actualitate / Substanţe anabolizante ascunse printre nuci, descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Substanţe anabolizante ascunse printre nuci, descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

1
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, în bagajele personale ale unui cetăţean bulgar, 2000 de tablete şi 10 fiole cu substanţe anabolizante.

În data de 09 octombrie 2016, în jurul orelor 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra în ţară, Maksim T., cetăţean bulgar, în vârstă de 30 ani, conducând un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Bulgaria.
În urma controlului de frontieră efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascunse în bagajele personale, într-o geantă cu nuci, 2000 tablete OXAVER şi 10 fiole de câte 10 ml TESTOSTERON P, substanţe anabolizante.
Conform Legii 104/2008, completată şi modificată prin Legea 10/ 2011, substanţele, înscrise pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc, au fost reţinute în vedera confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 30.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Peste 7.600 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră

In ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de …

Tânăr fără permis de conducere depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, …