duminică , 21 ianuarie 2018, 12:57
Home / Naţional / Actualitate / Substanţe anabolizante ascunse printre nuci, descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

Substanţe anabolizante ascunse printre nuci, descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea

1
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, în bagajele personale ale unui cetăţean bulgar, 2000 de tablete şi 10 fiole cu substanţe anabolizante.

În data de 09 octombrie 2016, în jurul orelor 23.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra în ţară, Maksim T., cetăţean bulgar, în vârstă de 30 ani, conducând un autoturism marca Fiat, înmatriculat în Bulgaria.
În urma controlului de frontieră efectuat, echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit ascunse în bagajele personale, într-o geantă cu nuci, 2000 tablete OXAVER şi 10 fiole de câte 10 ml TESTOSTERON P, substanţe anabolizante.
Conform Legii 104/2008, completată şi modificată prin Legea 10/ 2011, substanţele, înscrise pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc, au fost reţinute în vedera confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 30.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Grup infracţional specializat în contrabanda cu produse accizabile, destructurat la Galaţi

La data de 21.06.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră …

Facturi comerciale falsificate, depistate în P.T.F. Sculeni

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iaşi împreună cu …