marți , 19 februarie 2019, 09:07
Home / Local / Actualitate / Premiul I la Iaşi Junior Fest

Premiul I la Iaşi Junior Fest

briana-corlatan
În perioada 7-9 octombrie, a avut loc la Iaşi, în incinta Atrium Palas, cea de-a doua ediţie a Festivalului de muzică şi dans “Iaşi Junior Fest”, adresat tinerilor şi copiilor talentaţi, atât din ţară, cât şi din străinatate, participanţii find acompaniaţi de orchestra profesionistă “Iaşi Classical Orchestra”.
La start s-au înscris numeroşi participanţi din România (Bacău, Botoşani, Brăila, Iaşi, Râmnicu Sărat, Vaslui) şi din străinătate (Republica Moldova, Bulgaria, Belarus, Ucraina).
Vasluiul a fost reprezentat de Briana Elena Corlăţan, elevă a cercului de muzică uşoară de la Palatul Copiilor Vaslui, având ca profesor îndrumător pe Alin Bulboacă.
După o concurenţă foarte ridicată, Briana a reuşit să impresioneze juriul cu piesa “Ţara mea”, fiind felicitată de aceştia imediat după evoluţia ei pe scenă.
Duminica, începând cu orele 15, a fost premierea, aşteptată cu sufletul la gură de numeroşii participanţi. A fost acordat un singur trofeu, un singur loc I, II, III şi o menţiune, Briana Corlăţan reuşind să câştige premiul I.
“Este un premiu foarte important, atât pentru Briana, cât şi pentru mine, ţinând cont de numărul mare de participanţi, fiind şi foarte bine pregătiţi. Premiera a constant în faptul că participanţii au fost acompaniaţi de o orchestră profesionistă, deci nu au mai cântat pe negative. O felicit pentru acest important premiu şi îi doresc mult succes mai departe”, a declarat Alin Bulboacă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *