miercuri , 23 ianuarie 2019, 06:51
Home / Local / Învăţămant / Rechizite gratuite pentru elevii din Vaslui

Rechizite gratuite pentru elevii din Vaslui

rechizite
Clubul Rotary Vaslui, susţinuţi de primarul Vasile Pavăl, a împărţit rechizite şcolare la mai mulţi copii din municipiul Vaslui. Primul popas a fost făcut la şcoala din suburbia Rediu, unde rotarienii au împărţit bucurii la elevii cu nevoi materiale din ciclul primar. A urmat o altă donaţie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui. Membrii clubului Rotary nu i-au uitat nici pe elevii cu nevoi de la Liceul cu Program Sportiv şi cei de la Şcoala din suburbia Gura Bustei.
Preşedintele clubului, Mihai Bumbu, a fost însoţit în acest periplu de Gheorghe Striblea, Alexandra Munteanu, membră Rotaract, şi reprezentanta primăriei, Lorena Negrea.
“Clubul Rotary susţine performanţa în educaţie şi promovează valorile care fac cinste acestui domeniu. Nu suntem la prima acţiune caritabilă din acest an. În urmă cu ceva timp am fost la familia Radu din Ghermăneşti, unde am donat haine, rechizite şi alimente, astfel încât să nu aibă probleme pentru o perioadă bună de timp. Mulţumim tuturor rotarienilor care s-au alăturat acestei cauze, domnului Dan Iacob de la Pancaprod, Vlad Ciuburciu de la Vascar, guvernatorului Mircea Solovăstru, precum şi tututor celorlalţi care au îmbrăţişat cu drag această idee şi au făcut donaţii”, a spus Mihai Bumbu, preşedintele Rotary Club Vaslui.
Pentru perioada următoare, clubul vasluian pregăteşte un bal caritabil, care va avea loc pe 19 noiembrie, la Hotel Vaslui, unde invitat special va fi formaţia Holograf.
“Tot în acest an am organizat Promenada inimilor, la care au participat zeci de tineri. Totodată, şcoala din Vetrişoaia a primit mobilierul necesar pentru câteva clase şi un laborator, donaţie făcută cu susţinerea Clubului Rotary din Salzburg. Pentru 2017 avem în vedere specializarea a doi medici şi patru asistenţi în domeniul chirurgiei pediatrice. Cursurile vor fi susţinuţi de medici din Israel şi vor avea loc în luna aprilie, la Piatra Neamţ. Aceştia vor primi diplome recunoscute în Uniunea Europeană”, a mai precizat Mihai Bumbu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *