marți , 22 ianuarie 2019, 16:40
Home / Local / Actualitate / PESTE 360 DE PERSOANE VOR SĂ FIE AGENȚI DE POLIȚIE

PESTE 360 DE PERSOANE VOR SĂ FIE AGENȚI DE POLIȚIE

index
Vineri, 7 octombrie a.c., s-au încheiat înscrierile la concursul pentru ocuparea posturilor de agenți de poliție, organizat pentru completarea deficitului de personal existent la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

363 de persoane s-au înscris pe cele 63 de posturi destinate angajărilor din sursă externă (5,76/loc). Astfel, 277 de candidați s-au înscris pe cele 51 de posturi din structurile de ordine publică rural, iar 23 pe cele 4 posturi din structurile de ordine publică urban. De asemenea, 39 de candidați doresc să ocupe cele 5 posturi din structurile de poliție rutieră, iar 24 concurează pentru 3 posturi de conductori câini.

În urma programării efectuate de Centrul de Psihosociologie al M.A.I, evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursurile organizate de I.P.J. Vaslui, va avea loc în zilele de 12 și 13 octombrie a.c., pe serii, conform unei situaţii nominale care va fi publicată pe pagina de internet https://www.vs.politiaromana.ro, (Secţiunea Carieră/Posturi scoase la concurs) sau va putea fi consultată la avizierul unităţii.

În vederea participării la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de poliţist, candidaţii depun o declaraţie pe propria răspundere din care să reiasă dacă, în ultimele şase luni, au fost evaluaţi psihologic în acelaşi scop (testare psihologică pentru încadrare directă ca agent de poliţie/subofiţer în M.A.I), precum şi rezultatul evaluării psihologice (aviz psihologic apt/inapt). Cei care nu au completat o astfel de declarație, o pot depune la sediul I.P.J. Vaslui până la data programării evaluării psihologice, conform calendarului stabilit, dar nu mai târziu de începerea activităţii de evaluare psihologică.

Le urăm succes celor care s-au înscris şi se pregătesc acum pentru probele concursului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *