marți , 23 octombrie 2018, 09:03
Home / Local / Actualitate / Semiremorcă furată din Germania, depistată la P.T.F. Albiţa

Semiremorcă furată din Germania, depistată la P.T.F. Albiţa

img3
Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat la controlul de frontieră o semiremorcă declarată furată de autorităţile germane.

În ziua de 30 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din R. Moldova Ghenadie T., în vârstă de 33 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă marca „KOEGEL”, ambele înmatriculate în R. Moldova.
Pentru valorificarea unei informaţii deţinute la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi cu privire la semiremorca marca „KOEGEL”, a fost constituită o echipă operativă care a efectuat verificări suplimentare. În urma examinării criminalistice s-a stabilit cu certitudine seria reală a semiremorcii, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că semiremorca în cauză figurează în bazele de date ca furată, semnalare introdusă de Germania.
Cu privire la aspectele constatate, Ghenadie T. a declarat că are doar calitatea de angajat al firmei de transport din R. Moldova şi că nu are cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este furat sau implicat în vreun litigiu.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 28.000 lei, a fost reţinut la sediul S.T.P.F. Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Părinții vicelui Trifan, premiați de primarul din Miclești

Astăzi, primăria Miclești a organizat Sărbătoarea Toamnei, prilej pentru a sărbători perechile care au împlinit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *