luni , 21 septembrie 2020, 02:29
Home / Sport / Lider în continuare: Atletico Vaslui-Olimpia Râmnicu Sărat 3-1 (1-0)

Lider în continuare: Atletico Vaslui-Olimpia Râmnicu Sărat 3-1 (1-0)

dsc_0437
Atletico Vaslui continuă seria rezultatelor pozitive, bifând a patra victorie consecutivă. Formaţia vasluiană s-a impus în etapa a cincea în faţa Olimpiei Râmnicu Sărat, pe care a învins-o cu scorul de 3-1.
Vasluienii au dominat jocul de la un capăt la altul. În prima partea, gazdele au avut trei ocazii mari de gol, cea mai importantă aparţinând lui Buhănceanu, care a trimis pe lângă poartă din situaţie de singur cu portarul. Nici Hany Ragab nu a fost inspirat la penalty-ul obţinut, trimiţând prea slab spre poartă. Pauza o prinde pe Atletico în avantaj, graţie reuşitei lui }ârţărău, care a împins mingea în plasă din centrarea lui Buhănceanu.
În partea a doua, vasluienii majorează avantajul la nici cinci minute de la reluare, prin Macovei, reuşită aplaudată de spectatorii prezenţi la meci.
La scorul de 2-0, elevii lui Gabriel Crăciun au făcut pasul înapoi, iar oaspeţii au fost mult mai prezenţi în careul lui Cernat, nevoit să scoată câteva mingi grele. Speranţele oaspeţilor s-au reaprins odată cu golul marcat de Roman, din penalty (’83), însă au fost năruite de Agache în primul minut de prelungiri, marcând pentru 3-1.
Atletico aşteaptă meciul din etapa următoare, cu CSM Roman, din fotoliul de lideră a seriei I, având 12 puncte din 15 posibile.
Celelalte rezultate: CSM Paşcani-SC Bacău 3-3; AFK Miercurea Ciuc-Aerostar Bacău 0-0; Ştiinţa Miroslava-CSM Roman 2-1; AFC Odorheiu Secuiesc-Sporting Lieşti 0-3; Avântul Valea Mărului-Cetate Râşnov 3-3; Metalosport Galaţi-Sportul Chiscani 0-0.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *