vineri , 2 octombrie 2020, 01:13
Home / Local / Actualitate / Carte de identitate falsă descoperită de poliţiştii de frontieră vasluieni

Carte de identitate falsă descoperită de poliţiştii de frontieră vasluieni

Politistii de frontiera constanteni au aniversat astazi 141 ani de la infiintarea institutiei. Trupele speciale au facut o demonstratie de lupta si au fost prezentate noile vehicule de teren.
Politistii de frontiera constanteni au aniversat astazi 141 ani de la infiintarea institutiei. Trupele speciale au facut o demonstratie de lupta si au fost prezentate noile vehicule de teren.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate romaneasca falsă.

În ziua de 29 septembrie a.c., în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, în calitate de pasager într-un autoturism, Valeriu I., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, care s-a legitimat cu o carte de identitate românească.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea cărţii de identitate prezentate la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.
Cu privire la cele constatate, Valeriu I. a declarat că documentul a fost eliberat în anul 2011, dar că nu l-a ridicat personal, în acest sens împutenicind o cunoştinţă din R. Moldova. De asemenea, a mai menţionat că nu are cunoştinţă despre faptul că documentul ar fi fals sau falsificat.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui găzduiește în aceste zile Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice …

Părinții au dat năvală la o școală din Murgeni, crezând că le sunt testați și vaccinați copiii

O școală din orașul Murgeni a fost scena unei întâmplări rar întâlnite.  Părinții mai multor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *