marți , 23 octombrie 2018, 20:10
Home / Local / Învăţămant / Elevii de clasa a 4-a au primit o parte din manuale

Elevii de clasa a 4-a au primit o parte din manuale

Invatamant
Elevii de clasa a patra din judeţul Vaslui încă nu au primit toate manualele şcolare. Aceştia au deocamdată cărţI pentru diciplinele franceză, educaţie civică, muzică, arte vizuale şi religie.
“Pentru disciplinele matematică şi limba engleză s-au finalizat, de curând, comenzile computerizat şi se aşteaptă primirea lor, iar pentru celelalte discipline din planul cadru urmează a se realiza comenzile”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui.
La nivel gimnazial nu există probleme, fiind asigurat necesarul de manuale pentru elevi.
La nivel liceal, pentru clasele a IX-a şi a X-a există manuale în unităţile de învăţământ, iar pentru clasele a XI-a şi a XII-a, la depozitul de carte al inspectoratului au ajuns jumătate din manualele gratuite, care urmează a fi distribuite în cel mai scurt timp.
Este ştiut faptul că responsabilitatea pentru selectarea manualelor din oferta de manuale alternative şi introducerea corectă în aplicaţia computerizată revine, în primul rând, unităţilor şcolare, activitatea acestora fiind monitorizată de ISJ.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Miliția a fost atracția zilei la Retro Parada Toamnei

Iubitorii de maşini istorice şi-au dat întâlnire în centrul Vasluiului, acolo unde s-a desfăşurat Retro …

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *