joi , 21 martie 2019, 13:27
Home / Local / Actualitate / Aducţiune cu apă şi cămin cultural nou la Chiţoc

Aducţiune cu apă şi cămin cultural nou la Chiţoc

dsc_9550
Localnicii din satul Chiţoc au avut motive de bucurie. Primarul Valerian Hriscu a tăiat panglica inaugurală la două mari investiţii. Prima se referă la căminul cultural, care a costat peste 500.000 lei.
“Suntem printre puţinele comune care avem trei cămine culturale. Când am intrat primar, am modernizat căminul de la Lipovăţ. Atunci mă mândream că e cel mai frumos. Acum nu mai spun asta. La Corbu e unul şi mai frumos, iar aici cred că a ieşit o lucrare frumoasă, cu care ne putem mândri”, a spus primarul Valerian Hriscu.
Cea de a doua investiţie se referă la aducţiunea cu apă, costurile lucrărilor ridicându-se la aproape 1,7 milioane de lei: “Este o investiţie care a început din 2008, însă din lipsă de fonduri, am reuşit abia acum să o terminăm. Aici au existat în perioada caniculară probleme cu apa, iar de acum înainte n-ar trebui să mai existe asemenea probleme. Aducţiunea cu apă poate fi folosită de întreaga comunitate”.
Primarul din Lipovăţ nu a uitat cuplurile care în acest an au împlinit 50 de ani de căsnicie. Acestea, puţine la număr, au fost aduse pe scenă, unde au fost felicitate, primind din partea autorităţilor locale câte o diplomă de fidelitate, o floare şi un plic cu bani.
Petrecerea a continuat cu muzică populară, cap de afiş fiind Silvia Ene şi Rapsodia Vasluiului. De asemenea, primăria, ajutată de gospodinele din Chiţoc, au împărţit sute de sarmale şi vin celor prezenţi la sărbătoare.
dsc_9518dsc_9529

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Politicianul anului în asistență socială

Vasluiul a avut doi reprezentanți premiați în cadrul Galei de Excelență în Asistență Socială 2019, …

Amenzi de 83.000 de lei pentru comercianții de tutun

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui au acționat în ziua de 17 martie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *