sâmbătă , 15 decembrie 2018, 09:01
Home / Sport / CSM Paşcani-Atletico Vaslui 1-7 (0-4)

CSM Paşcani-Atletico Vaslui 1-7 (0-4)

atletico-vaslui
Atletico Vaslui s-a distrat cu CSM Paşcani, bifând scorul etapei. Vasluienii au oferit un adevărat recital în faţa păşcănenilor, în prim plan fiind Buhăceanu şi Hany Ragab, autorii a şase goluri.
Oaspeţii au avut nevoie de 24 de minute pentru a-şi demonstra superioritatea. ~n 11 minute, jucătorii pregătiţi de Gabriel Crăciun au marcat de patru ori, rezolvând încă din prima repriză problema câştigătorului. Primele trei reuşite au aparţinut lui Buhăceanu, pentru ca Hany Ragab să dea semnalul pentru ce a urmat în partea a doua. După golul marcat pe final de primă repriză, egipteanul a mai avut nevoie de încă 20 de minute pentru a-şi mai trece încă o dată numele pe lista marcatorilor. Tot el a punctat pentru 7-1, golul şase aparţinând lui }ârţărău.
Cu acest rezultat, Atletico a urcat pe locul 2 în clasamentul seriei I a ligii a treia, fiind la trei puncte de liderul, AFK Csikszereda, echipă ce a trecut de formaţia vasluiană cu scorul de 1-0.
Rezultatele etapei a III-a: CSM Paşcani-Atletico Vaslui 1-7; AFK Csikszereda-SC Bacău 1-0; Ştiinţa Miroslava-Olimpia Râmnicu Sărat 1-0; AFC Hărman-CSM Roman 4-0; Avântul Valea Mărului-Aerostar Bacău 2-1; Metalosport Galaţi-Sporting Lieşti 2-0; Sportul Chiscani-Cetate Râşnov 0-1.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Cele mai bune academii de handbal feminin vin la Vaslui

În perioada 15-16 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui găzduiește cel mai important turneu de handbal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *