marți , 23 octombrie 2018, 10:34
Home / Sport / Fotbalişti francezi la Atletico

Fotbalişti francezi la Atletico

francezi

În pregătiri la Atletico Vaslui se află de câteva zile trei fotbalişti străini. Aceştia provin din Franţa şi au ajuns la gruparea vasluiană prin intermediul impresarului Marian Ciurea. Doi dintre ei au fost la antrenamentele Unirii Dej, în sezonul trecut, însă nu au ajuns la o înţelegere.
Primul dintre ei, Hillion Neil, evoluează pe postul de atacant, iar următorii doi, Ahrardi Sofiane şi Elarif Djae, sunt mijlocaşi. Cel care a impresionat până acum la antrenamente este Ahrardi Sofiane, demonstrând că poate fi o soluţie la mijlocul echipei vasluiene.
“Suntem de ceva vreme în Vaslui. Ne place aici, oamenii sunt prietenoşi. Şi la echipă am întâlnit profesionişti, atmosfera este una excelentă, iar cei care fac parte din lot ne-au adoptat deja. Sperăm să ajungem la o înţelegere şi să putem juca pentru Atletico”, au spus jucătorii.
Cei trei fotbalişti sunt din Paris, unde au evoluat la mai multe echipe din ligile inferioare, printre care şi CSB Bretigny. Aceştia au ales calea Estului, pentru a intra în fotbalul mare. Ei consideră că o şansă o pot avea prin fotbalul românesc.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Karate Kensei, prezentă la CN de karare tradițional shotokan-fudokan

CS ”Karate Kensei” Vaslui participă la Campionatul Național de Karate Tradițional Shotokan-Fudokan pentru copii. La …

Trei vasluieni pe podiumul CN de judo al MAI

Vasluienii Marius Zamfir, de la Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ), Iulian Munteanu, de la Inspectoratul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *