marți , 23 octombrie 2018, 10:25
Home / Sport / Atletico Vaslui-AFC Hărman 2-1 (0-1)

Atletico Vaslui-AFC Hărman 2-1 (0-1)

atletico
Atletico Vaslui a oferit un adevărat spectacol puţinilor spectatori prezenţi pe stadionul Municipal. Formaţia antrenată de Gabriel Crăciun a avut cea mai bună evoluţie de când se regăseşte în actuala formulă, spre bucuria celor prezenţi. Vasluienii au controlat jocul de la un capăt la la altul.
Gazdele puteau deschide scorul încă din minutul 13, Valentin Buhăceanu nereuşind să-l învingă pe portarul Hărmanului.
Contrar cursului jocului, oaspeţii deschis scorul, dintr-un penalty inventat de centralul partidei (’23), deşi la acea fază s-a văzut clar intervenţia regulamentară a portarului vasluian.
Handicapul de un gol nu a pus plumb în picioarele jucătorilor lui Atletico, care au continuat tirada ocaziilor, acelaşi Buhăceanu având şansa de a egala înainte de pauză, din poziţie de singur cu portarul, care a preferat un lob în loc de un şut puternic spre poartă.
În partea a doua s-a jucat practic la o singură poartă, iar după 22 de minute de presiune continuă, reduta Hărmanului cedează, Atletico punctând prin Ţârţărău. În echipa vasluiană a revenit egipteanul Hany Ragab, care a animat ofensiva gazdelor. El a fost la un pas de 2-1, în minutul 73, însă oaspeţii sunt salvaţi de bară. Hany nu mai greşeşte cu cinci minute înainte de final, marcând pentru primul succes al lui Atletico în actuala stagiune.
Scorul se putea face 3-1 în minutul 91, dacă mingea expediată de Buhăceanu n-ar fi fost respinsă în bară de portarul celor de la Hărman.
Cu acest rezultat, Atletico urcâ pe locul 9, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 5, Ştiinţa Miroslava.
Etapa următoare, vasluienii vor întâlni în deplasare pe CSM Paşcani, echipă care nu a cunoscut victoria în actualul campionat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Karate Kensei, prezentă la CN de karare tradițional shotokan-fudokan

CS ”Karate Kensei” Vaslui participă la Campionatul Național de Karate Tradițional Shotokan-Fudokan pentru copii. La …

Trei vasluieni pe podiumul CN de judo al MAI

Vasluienii Marius Zamfir, de la Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ), Iulian Munteanu, de la Inspectoratul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *