marți , 19 februarie 2019, 11:00
Home / Local / Actualitate / O junincă va oferită la Ziua comunei Gârceni

O junincă va oferită la Ziua comunei Gârceni

sorin-scutelnicu
Comuna Gârceni îmbracă haine de sărbătoare la acest sfârşit de săptămână. Cu mic cu mare, localnicii comunei şi nu numai, vor petrece duminică, 4 septembrie, alături de oaspeţii lor, de Ziua comunei. Spectacole de muzică şi dans, pentru toate gusturile, sunt doar câteva din surprizele pe care primăria Gârceni le-a pregătit oaspeţilor şi locuitorilor comunei.
Primarul Sorin Scutelnicu ne-a spus că primăria face toate eforturile pentru ca această sărbătoare să fie una reuşită, iar oamenii, indiferent de vârstă, să se distreze pe cinste.
“Sărbătoarea va începe la ora 12, cu muzică de fanfară, iar de la ora 13 vom aduce pe scenă pe cei mai merituoşi elevi din comună, pe care îi vom premia. Nici în acest an nu vom uita de cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Urmează un spectacol folcloric. Vom avea artişti cunoscuţi, dintre care îi amintesc pe Radu Ile, Nadia Duluman, Grigore Gherman, Cosmina Adam, Lili Ciortan şi alţii. Sperăm ca lumea să se simtă bine la noi, iar la sărbătoarea noastră îi aşteptăm pe toţi fii comunei şi nu numai”, a spus primarul Sorin Scutelnicu.
Surpriza evenimentului o constă tombola cu premii. În acest an, autorităţile din Gârceni pun la bătaie o junincă, un ied şi un purcel, cei mai norocoşi plecând acasă cu aceste premii. Alături de primărie a venit şi firma Radical Grup cu alte premii la tombolă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *