duminică , 20 septembrie 2020, 17:18
Home / Sport / Îşi asumă înfrângerea

Îşi asumă înfrângerea

hc vaslui_sandu_iacob
Sandu Iacob a precizat după înfrângerea ruşinoasă în faţa Potaissei Turda că singurul lucru bun petrecut a fost publicul, care a venit în număr foarte mare la meci. Din păcate, HC Vaslui nu a putut să le mulţumească pentru susţinerea condiţionată, pierzând la un scor pe care doar în liga a doua îl mai vezi.
“Un lucru bun care s-a întâmplat azi a fost numărul mare de spectatori prezenţi la sală. Au plecat dezamăgiţi. E o înfrângere care îmi aparţine în totalitate. La cald aş putea spune multe lucruri, dar prefer să las noaptea să treacă peste fiecare dintre noi şi găsim cele mai bune soluţii”, a spus Sandu Iacob, care nici în cele mai urâte vise nu se aştepta la o înfrângere aşa de usturătoare: “Nici un moment nu m-am gândit la o asemenea înfrângere. E o situaţie inedită în cariera de antrenor. Încerc să discut cu oamenii din familia HC Vaslui pentru a vedea care sunt cele mai bune soluţii pentru toată lumea. Am pierdut meciul în minutul 2 pentru că am pornit cu un deficit de trei goluri, au avut situaţii simple de a înscrie, iar noi n-am reuşit să ne apropiem de ei”.
Acesta speră ca în perioada următoare să strângă rândurile şi să pregătească meciul cu vicecampioana, CSM Bucureşti.
“Nu e greu să spun că vom avea altă faţă la următoarele meciuri, e nevoie de fapte. Tot ce pot să fac e să transmit anumite lucruri, dar sunt două variante: ori nu transmit bine ceea ce gândesc, ori recepţia cuvintelor nu e cea mai potrivită”, a mai spus Sandu Iacob.
Antrenorul vasluienilor a ţinut să-şi ceară scuze public şi cu privire la anumite afirmaţii făcute înaintea meciului.
“Îmi ce scuze pentru că am depăşit un anumit nivel al fair-play-ului. Răspunsul cel mai bun a venit din partea lor, când au arătat cine sunt şefii pe terenul de handbal. Au prestat un joc admirabil”, a conchis Iacob.
HC Vaslui a înregistrat cea mai ruşinoasă înfrângere de la revenirea în Liga Naţională, pierzând la debutul în noul sezon cu scorul de 28-45 în faţa Potaissei Turda.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *