duminică , 27 septembrie 2020, 04:39
Home / Local / Actualitate / Deschidere în linişte

Deschidere în linişte

targ-mesteri1
Târgul Meşterilor Populari va fi deschis mâine fără alocuţiuni şi alte momente artistice, ţinând cont că vineri este zi de doliu naţional.
În program mai era trecut şi un spectacol artistic, de la ora 19, însă acesta nu va mai avea loc. Pe scena din parcul Copou trebuia să urce Ansamblurile “Hora Vasluiului” şi “Trandafir de la Moldova”.
“Am fost nevoiţi să modificăm din mers programul, astfel că anumite aspecte din programul artistic al celor două ansambluri vor fi prezentate în următoarele două zile. Am renunţat la ideea organizării atelierelor de dans, din cauză că nu mai putem să îi avem pe toţi membrii ansamblurilor, care sunt angrenaţi la alte evenimente”, a spus Lucian Onciu, directorul Centrului Judeţean de Creaţie Populară şi Cultură Tradiţională (CJCPCT) Vaslui, organizatorul târgului.
Pentru sâmbătă, vasluienii vor avea ocazia să asculate un concert de muzică veche, cu formaţia “Anton Pann” din Bucureşti, iar în ultima zi este programat spectacolul folcloric “Lada cu zestre”, la care participă Silvia Ene, comuna Perieni şi Grupul “Mugurel”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *