luni , 15 octombrie 2018, 14:28
Home / Local / Actualitate / Pregătiri pentru Expo Zoo

Pregătiri pentru Expo Zoo

expo-zoo
Expo Zoo Agroind, cea mai mare expoziţie de animale din Moldova, va avea loc în perioada 6-8 septembrie, gazda tradiţională a evenimentului fiind Oficiul de Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie, care deţine spaţii expoziţionale în zona unde se organizează bâlciul anual.
Potrivit organizatorilor, Asociaţia Crescătorilor de ovine “Ovismold” Vaslui, şi-au anunţat prezenţa la eveniment majoritatea crescătorilor de ovine şi caprine din judeţ. Însă, vasluienii vor avea ocazia să admire rase de ovine şi din celelalte judeţe ale Moldovei. De asemenea, la Expo Zoo vor fi prezenţi crescători de cai şi vaci. Se speră ca în incinta spaţiului expoziţional să fie expuse tehnologii, maşini şi utilaje agricole, sisteme de creştere şi furaje pentru animale, medicamente şi instrumentar de uz veterinar, servicii de consultanţă, reviste, cărţi şi cataloage de specialitate.
“Este un eveniment deosebit la nivelul judeţului Vaslui şi regiunii Moldova. Agricultura reprezintă un sector foarte important al economiei judeţului şi este bine venită o astfel de manifestare. Suntem în faza finalizării programului evenimentului, însă ne dorim să se bucure de aprecierile celor care vor trece pragul spaţiului expoziţional”, a spus Ioan Agafiţei, preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Ovine “Ovismold” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Accident grav la Mărul de Aur

Trei persoane au fost băgate în spital de un șofer din Vaslui, care a provocat …

Veșmintele Sfintei Parascheva, purtate pe străzile Vasluiului

Zeci de vasluieni au participat la o procesiune cu racla în care se află veşmintele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *