miercuri , 23 ianuarie 2019, 07:52
Home / Local / Actualitate / Noi premii pentru Palatul copiilor

Noi premii pentru Palatul copiilor

daria petrina cretu2
Diana Ursulescu, de la Palatul copiilor Vaslui, a fost remarcata celei de a opta ediţii a Festivalului Internaţional de muzică uşoară “Volare” de la Piatra Neamţ. Vasluianca a participat la două secţiuni, interpretare şi creaţie, reuşind să se impună în faţa juriului, care i-a acordat trofeul pentru interpretare la categoria 10-11 ani, iar la creaţie a obţinut premiul I, eleva profesorului Alin Bulboacă participând cu o piesă în primă audiţie compusă de un alt vasluian, Marcel Iorga. Diana Ursulescu a mai primit un premiu din partea Radio Iaşi, dar şi o invitaţie la Festivalul Internaţional “Euro Stars” din Malta.
Festivalul de la Piatra Neamţ a atras participanţi din România, Moldova, Ucraina, Rusia, Malta, Armenia, Marea Britanie, Tatarstan şi Krasnodar.
Cea de a doua reprezentantă a Palatului copiilor Vaslui, Daria Petrina Creţu, a impresionat juriul de la Concursul Naţional “Junior music Fest” de la Braşov, eveniment ajuns la cea de a doua ediţie.
Din cei peste o sută de participanţi din ţară şi R.Moldova, eleva profesorului Alin Bulboacă a reuşit să obţină trofeul categoriei 10-12 ani, după ce a primit trei note de 9.90 şi una de 10 din partea juriului format din Paula Seling, Ciro de Luca, Carmen Rădulescu, Ricardo Caria, care s-a îndrăgostit de vocea Dariei, şi Marius Modiga.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *