marți , 14 august 2018, 23:31
Home / Local / Actualitate / Noi premii pentru Palatul copiilor

Noi premii pentru Palatul copiilor

daria petrina cretu2
Diana Ursulescu, de la Palatul copiilor Vaslui, a fost remarcata celei de a opta ediţii a Festivalului Internaţional de muzică uşoară “Volare” de la Piatra Neamţ. Vasluianca a participat la două secţiuni, interpretare şi creaţie, reuşind să se impună în faţa juriului, care i-a acordat trofeul pentru interpretare la categoria 10-11 ani, iar la creaţie a obţinut premiul I, eleva profesorului Alin Bulboacă participând cu o piesă în primă audiţie compusă de un alt vasluian, Marcel Iorga. Diana Ursulescu a mai primit un premiu din partea Radio Iaşi, dar şi o invitaţie la Festivalul Internaţional “Euro Stars” din Malta.
Festivalul de la Piatra Neamţ a atras participanţi din România, Moldova, Ucraina, Rusia, Malta, Armenia, Marea Britanie, Tatarstan şi Krasnodar.
Cea de a doua reprezentantă a Palatului copiilor Vaslui, Daria Petrina Creţu, a impresionat juriul de la Concursul Naţional “Junior music Fest” de la Braşov, eveniment ajuns la cea de a doua ediţie.
Din cei peste o sută de participanţi din ţară şi R.Moldova, eleva profesorului Alin Bulboacă a reuşit să obţină trofeul categoriei 10-12 ani, după ce a primit trei note de 9.90 şi una de 10 din partea juriului format din Paula Seling, Ciro de Luca, Carmen Rădulescu, Ricardo Caria, care s-a îndrăgostit de vocea Dariei, şi Marius Modiga.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *