miercuri , 17 octombrie 2018, 16:15
Home / Local / Actualitate / “Valori contemporane”

“Valori contemporane”

vernisaj-expozitie1
Profesorul vasluian, Emil Răşcanu, revine în faţa iubitorilor de frumos cu o nouă expoziţie personală. Sub titlul “Valori contemporane”, artistul plastic şi-a expuse cele mai reprezentative creaţii în foaierul Casei de Cultură “Constantin Tănase”, apreciate de vasluieni.
“Se constată că are o bună experienţă de creaţie, dovedeşte multă fantezie şi simţ estetic. Toate lucrările au ceva magnetic pentru noi. Autorul este un suprarealist. Printre lucrările lui găsim şi intenţii simbolistice, dar şi abstracţioniste. Toate lucrările lui au mesaje: estetic şi semantic, care nu este întotdeauna foarte bine conturat”, a spus Gheorghe Alupoaie, la momentul vernisajului.
Despre personalitatea lui Emil Răşcanu a vorbit şi directorul Şcolii “Ştefan cel Mare”, Sorin Popoiu: “Emil Răşcanu trăieşte în lumea lui, frământată a artei plastice, departe de lumea dezlănţuită. Este stăpânit de arta lui, căruia îi dăuieşte cele mai multe clipe. El lucrează neîncetat şi concentrat, fără a mai şti dacă respiră. Ni-l revendicăm cu mândrie, noi, vasluienii şi colegii de şcoală. Îţi mulţumim pentru asta”.
Emil Răşcanu a ţinut să mulţumească pentru cuvintele de apreciere, mai ales că nu a mai expus de mulţi ani la Vaslui, promiţând că nu va înceta să picteze.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bani europeni pentru modernizarea iluminatului public din Vaslui

Într-o ședință extraordinară, consilierii locali au aprobat documentația tehnico-economică pentru investiția ”Eficientizarea și extinderea sistemului …

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE

Un bărbat de 47 de ani, din municipiul Vaslui a fost reținut de polițiștii rutieri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *