miercuri , 17 octombrie 2018, 16:41
Home / Sport / Atletico, eliminată din cupă

Atletico, eliminată din cupă

DSC_0136
Cei aproape 100 de spectatori prezenţi pe stadionul Municipal au plecat dezamăgiţi acasă, după jocul modest al formaţiei locale, Atletico Vaslui. Gabriel Crăciun şi compania nu au oferit un meci de calitate, pierzând disputa cu Sporting Lieşti, scor 0-3, fiind eliminaţi din Cupa României.
Partida a început în nota echilibrului, fără faze multe de poartă. Abia după o jumătate de oră Buhăceanu, noul atacant al vasluienilor, a expediat primul şut pe spaţiul porţii, fără probleme pentru portarul din Lieşti. Tot el a fost la un pas de a deschide scorul, mingea trecând puţin pe lângă poartă. Când toată lumea se aştepta la un scor alb la pauză, Bârlădeanu profită de greşelile din defensiva gazdelor şi îl învinge pe Cernat.
După doar cinci minute de la reluare, acelaşi Bârlădeanu majorează scorul la 2-0, acesta oferind faza meciului. După o cursă de 30 de metri, căpitanul lui Sporting a driblat ca în curtea şcolii, bifând dubla.
Cu toate acestea, vasluienii nu au mai găsit soluţii pentru a reveni în joc, suferind foarte mult la construcţie. Scorul final a fost stabilit de Sprânceană, cu şapte minute înainte de fluierul final.
Eliminată de cupă, Atletico se poate gândi numai la campio

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Start în proiectul ”Handbalul în școlile de la sate”

Municipiul Huși a fosta gazda primelor partide din proiectul ”Handbalul în școlile de la sate”, …

Aproape 900 de copii din județul Vaslui participă la Cupa Satelor

Cupa Satelor, noul proiect al Federației Române de Fotbal dedicat copiilor sub 13 ani din …