vineri , 25 septembrie 2020, 21:47
Home / Local / Actualitate / Peste 90.000 de ţigarete ”transportate” cu platforma, descoperite la Albiţa

Peste 90.000 de ţigarete ”transportate” cu platforma, descoperite la Albiţa

IMG2
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit 92.000 de ţigarete de diferite mărci ascunse în şasiul unei remorci, tip platformă.
În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, Oleg C., persoană cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, în vârstă de 38 ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor marca Mercedes şi o remorcă tip platformă.
În baza analizei de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali descoperind, ascunse şi nedeclarate, în două locuri din structura şasiului remorcii, 92.000 de ţigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.
Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare totală de 20.700 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

În municipiul Vaslui sunt disponibile peste 270 de locuri de muncă! Iată care este oferta în întreg județul!

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 24.09.2020 Agenţia  Locală Vaslui, str Spiru Haret,  nr.5, Telefon …

Încă 20 de clase din 10 școli au intrat în sistem de învățare online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a aprobat suspendarea cursurilor şcolare organizate în modalitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *