marți , 23 octombrie 2018, 09:41
Home / Local / Actualitate / Trafic rutier, paralizat la Vaslui

Trafic rutier, paralizat la Vaslui

tttt
Traficul rutier a fost paralizat, astăzi, în Vaslui, pe două dintre principalele artere din municipiu, respectiv Ștefan cel Mare și Decebal, după ce peste 40 de șoferi de autobuze, TIR-uri și microbuze au protestat cu mijloacele de transport pe șoseaua de centură a orașului.
Transportatorii sunt nemulțumiți de lipsa de reacție a autorităților față de criza de pe piața RCA din România.
Circulația s-a desfășurat cu mare dificultate, cu mașini bară la bară și cu foarte dese opriri, pe o distanță de peste cinci kilometri, de la benzinăriile de la intrarea în oraș dinspre Bârlad și până în suburbia Moara Grecilor, precum și retur.
Transportatorii și-au afișat mesajul ”PROTEST” pe parbrizele mașinilor și au circulat cu viteze foarte mici, de sub 30 km la oră. Circulația a reintrat în normal după ora 12.00, atunci când transportatorii au încetat protestul. Coloana de mașini, lungă de câțiva kilometri, nu a fost însoțită de nicio mașină de poliție rutieră. Astfel de acțiuni au fost organizate în toată țara.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarmii au împărțit amenzi hoților de lemne

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui a aplicat 17 sancțiuni contravenționale …

Părinții vicelui Trifan, premiați de primarul din Miclești

Astăzi, primăria Miclești a organizat Sărbătoarea Toamnei, prilej pentru a sărbători perechile care au împlinit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *