duminică , 20 septembrie 2020, 10:24
Home / Local / Actualitate / Reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Tigari_august-2016
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui l-au depistat în flagrant, pe raza municipiului Iași, pe A. Ion, în vârstă de 44 de ani, domiciliat în municipiul Iași, în timp ce distribuia 30.000 de țigarete de proveniență Republica Moldova, unui bărbat din municipiul Vaslui. Pachetele de țigări erau ambalate câte de 20 de bucăți, în pungi albe din plastic.
Din autoturismul folosit pentru transportul țigaretelor, polițiștii au ridicat și 7 telefoane mobile, toate funcționale, precum și 5 cartele telefonice.
De asemenea, autoturismul folosit de A. Ion a fost indisponibilizat de polițiști.
Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul distribuia țigarete provenite de contrabandă, pentru a fi valorificate pe raza municipiului Vaslui.
În ziua de 18.08.2016, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași, au efectuat o percheziție la domiciliul lui A. Ion de unde au ridicat 14.000 lei și 2 laptop-uri.
Acesta mai este cercetat de polițiștii de investigare a criminalității economice într-un dosar penal pentru alte două infracțiuni de contrabandă.În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti și prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.
Împotriva acestuia, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *