marți , 13 noiembrie 2018, 23:57
Home / Local / Învăţămant / Poftiţi la posturi în învăţământ

Poftiţi la posturi în învăţământ

Invatamant
Posturile care au avut viabilitate pe patru ani şi nu au fost ocupate în şedinţa publică de la începutul lunii acesteia (8 august – n.r.) sau alte posturi rămase libere pentru anul şcolar viitor au fost oferite cadrelor didactice în şedinţa publică din data de 19 august.
“În intervalul 11-17 august a avut loc detaşarea în interesul învăţământului şi detaşarea pe funcţii de conducere, astfel că pe 18 august am reactualizat lista posturilor didactice care au rămas disponibile pentru anul şcolar următor. În şedinţa publică s-au soluţionat în ordine: cererile de completare a normei didactice, în alte unităţi de învăţământ şi de detaşare în interesul învăţământului pentru restrângere nesoluţionată; repartizarea cadrelor didactice care îndeplinesc condiţiile privind prelungirea duratei contractelor individuale de muncă, în anul şcolar 2016-2017, conform art. 60 din Metodologie (medie cel puţin 7 şi definitivat); repartizarea cadrelor didactice titulare prin detaşare la cerere prin continuitate şi detaşarea la cerere în ordinea descrescătoare a mediilor. Cadrele didactice titulare cu reducerea de activitate nesoluţionată se soluţionează cu prioritate în toate şedinţele publice de repartizare, începând cu 19 august 2016“, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui.
Astăzi va fi organizată şedinţa publică pentru repartizarea posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate a candidaţilor cu media de repartizare minimum şapte la concursul din sesiunea 2016, conform articolului 61 din Metodologie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reținut pentru infracțiuni cu violență

Un bărbat de 27 de ani, din localitatea Horga, comuna Epureni a fost reținut pentru …

Căutat de autoritățile italiene, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *