vineri , 2 octombrie 2020, 00:20
Home / Sport / Cătălin Popa nu mai e preşedintele lui Atletico

Cătălin Popa nu mai e preşedintele lui Atletico

catalin-Popa_atletico
Atletico Vaslui a rămas fără conducător, după ce Cătălin Popa şi-a dat demisia din funcţie. Actualul observator FRF de liga I s-a arătat nemulţumit de faptul că nu le poate asigura antrenorilor un teren în oraş pentru a pregăti echipa de campionat, care va debuta la sfârşitul acestei luni. Primăria, administratorul bazei sportive, a cerut echipelor de fotbal un răgaz, pentru a intra pe terenul de pregătire, acesta fiind reabilitat, după ce gazonul a fost aproape distrus de multitudinea antrenamentelor şi partidelor disputate pe el în sezonul trecut.
Pe stadionul Municipal există o decizie a Consiliului Local, prin care echipelor sunt obligate să achite o taxă pentru folosirea terenului numai la jocurile oficiale.
Din acest motiv, Atletico s-a pregătit numai în spatele porţilor sau a fost nevoită să meargă la Negreşti pentru a avea acces la un teren regulamentar.
După plecarea lui Cătălin Popa sunt şanse ca echipa să rămână şi fără antrenorul Cristi Ungureanu. Tehnicianul a plecat să-şi rezolve anumite treburi în Germania, urmând ca la revenire să se decidă dacă rămâne sau nu la Atletico.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *