miercuri , 26 septembrie 2018, 12:16
Home / Sport / Candidează pentru un post la EHF

Candidează pentru un post la EHF

alexandru-acsinte
Vasluiul are şanse mari să aibă reprezentare în eşaloanele superioare ale Federaţiei Europene de Handbal (EHF). Alexandru Acsinte, secundul lui Sandu Iacob la HC Vaslui, este propunerea României pentru Comisia Tehnico-Metodică la alegerile din luna noiembrie, care vor avea loc la Viena. El a fost validat cu unanimitate de voturi de către Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal (FRH).
Din 2010, Alexandru Acsinte este un adevărat ambasador al handbalului românesc, predând tainele acestui sport străinilor din postura de lector EHF.
“Am fost foarte des solicitat ca lector EHF, nu numai la cursurile de specializare a antrenorilor, ci şi la cursurile de formare ale tinerilor arbitri. A fost o onoare, iar nominalizările mele la cursurile de instruire a arbitrilor s-au apropiat ca număr de cele unde am fost nominalizat la cursurile de formare a antrenorilor de handbal. Uşor, prin ceea ce sunt şi fac, încerc să le arăt străinilor că fac parte dintr-un popor care încă arde pentru handbal”, a spus Alexandru Acsinte.
În afară de tehnicianul vasluian, FRH mai are candidaturi pentru Comitetul Executiv (Alexandru Dedu), Board-ul feminin (Narcisa Lecuşanu) şi Comisia de Arbitri (Horaţiu Belu).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

”Aveți răbdare cu echipa Vasluiului!”

La final de meci, antrenorul CNOT Brașov, Florin Paraschiv, a avut numai cuvinte de laudă …

CSM Vaslui-CNOT Brașov 37-18 (15-12): Diferență zdrobitoare!

CSM Vaslui a debutat cu dreptul în noul sezon al Diviziei A de handbal masculin, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *