marți , 22 septembrie 2020, 08:39
Home / Local / Actualitate / Inca o editie a Zilelor Vasluiului de exceptie

Inca o editie a Zilelor Vasluiului de exceptie

zilele vasluiului2_francesco napoli
Vasluienii au fost delectati cu zeci de manifestari, de la lansari de carte, simpozioane, expozitii de icoane, fotografie, panala concerte in parcul Copou si show-uri incendiare in centrul orasului.
Prima seara a apartinut tineretului, iar recitalul lui Nicole Cherry a prins imediat la public, care a cantat impreuna cu solista.
A urmat show-ul lui Connect-R, care l-a determinat sa spuna ca la Vaslui a gasit “cel mai special public”, lasandu-se prada emotiilor si lacrimilor de fericire.
Peste 10.000 de vasluieni au luat parte la maratonul oferit de Francesco Napoli, alaturi de Orchestra Dios Symphonic pop-rock, soprana Ianna Novac si tenorul Vlad Mirita, cei care au incheiat prima seara.
Renumitul solist italian a reusit saantreneze publicul de varsta a doua sau mai inaintata, rascolindu-le multe aminitiri, prin piesele interpretate. Nu a lipsit vestita “Marina, Marina”, care i-a adus faimalui Francesco Napoli, cel care are peste 80 de milioane de discuri vandute in cariera.
A doua zi, folclorul a fost la putere. Rapsodia Vasluiului, alaturi de dansatorii de la Hora Vasluiului, a dat tonul la distractie. Pe scenaau mai urcat Ansamblul “Izvorasul” de la Cahul (R.Moldova) si “Plaiesii”, alaturi de Nicolae Gribincea, de la Chisinau.
Insa, momentul mult asteptat l-a reprezentat recitalurile Margaretei Clipa si Mariei Iliut, care au reusit saii indemne pe oameni saformeze adevarate hore in centrul Vasluiului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Câți elevi și profesori sunt infectați cu Covid-19 după prima săptămână de școală!

După prima săptămână a noului an şcolar, la nivelul judeţului Vaslui doar 9 elevi sunt …

O familie din Banca s-a trezit fără locuință, după ce aceasta a fost distrusă de un incendiu

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *