marți , 14 august 2018, 20:04
Home / Local / Actualitate / Dragostea si familia, sarbatorite la Nunta de Aur

Dragostea si familia, sarbatorite la Nunta de Aur

index
Primaria Vaslui a fost gazda unui eveniment emotionant, cand a fost organizatao nouaeditie a balului “Nunta de Aur”. Evenimentul, în cadrul caruia sunt celebrate dragostea, respectul, familia, longevitatea cuplurilor, a devenit o traditie la Vaslui, nasi fiind si in acest an primarul Vasile Paval si cei doi viceprimari, Daniel Neacsu si Dragos Cazacu.
“Este un eveniment pe care îl organizam cu bucurie pentru niste oameni fatade care avem un mare respect, carora le suntem datori si pe care, totdeauna, îi întâmpinam cu mare drag”, a declarat primarul Vasile Paval.
Într-o atmosferade sarbatoare, cu totii si-au amintit cele mai frumoase momente ale tineretii si au retrait momentul cununiei, dar si jumatatea de secol traitaîmpreuna, cu bune si cu rele.
“Întelegere, respect si iubire! Toate acestea ne-au ghidat în relatia noastra. De la 15 ani ne iubim si ne-am iubit mult în toti anii acestia“, ne-a marturisit una dintre perechile care in acest an marcheaza50 de ani de casnicie neintrerupta.
Masa festiva, sampania si muzica nu au lipsit de la acest eveniment.
Din partea Primariei Vaslui, cele mai longevive cupluri au primit câte un certificat de casatorie simbolic, dar au avut parte si de alte surprize oferite de organizatori.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *