luni , 24 septembrie 2018, 09:49
Home / Local / Actualitate / Cel mai bun procent din ultimii ani

Cel mai bun procent din ultimii ani

bac1
Definitivatul din acest an a adus rezultate mai cele mai bune rezultate din ultimii patru ani. Din cei 141 de candidaţi care au participat la definitivat, 89 au promovat examenul, ceea ce înseamnă 62 la sută, cu mai bine de 20 la sută mai mare faţă de anul trecut. Dintre cadrele didactice care au luat în râs examenul, 2 au luat peste 4, iar alte 3-sub 3. Cea mai mică notă a fost obţinută la sport, unde un candidat a fost notat la proba scrisă cu 1,75.
În judeţ a existat şi trei note de 10 la definitivat. Este vorba despre Andurnafia Stan, de la Bârlad, care a obţinut 10 la alimentaţie publică, Daniela Mihaela Mardare, de la Negreşti, la matematică, şi Andreea Rogojină, din Bârlad, la turism.
“Avem cel mai bun punctaj din ultimii ani. Şi numărul profesorilor cu note sub 5 este mai mic faţă de anul trecut. Felicitări profesorilor, care au tratat cu maximă seriozitate acest examen. Pe lângă cele 3 note de 10, au mai fost înregistrate 24 de note peste 9, iar 62 de dascăli au obţinut peste 8”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui.
Profesorii nemulţumiţi de notele primite pot depune contestaţii între 11 şi 12 august, rezultatele finale urmând să fie afişate pe data de 18 august.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarm din Vaslui, întors dintr-o misiune în Mali

În perioada Septembrie 2016 – Septembrie 2018, maiorul Marian Panfil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi …

Bătrân mort, găsit pe camp

Un bătrân de 73 de ani, din Dodești, a fost găsit decedat pe un câmp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *