duminică , 20 septembrie 2020, 13:41
Home / Local / Actualitate / Urmărit internațional depistat la P.T.F. Albiţa

Urmărit internațional depistat la P.T.F. Albiţa

index
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu ţigări.

În data de 08 august 2016, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară Radvan S., în vârstă de 43 de ani, cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, conducând un autoturism înmatriculat în România.
La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile române, pentru săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu ţigări.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

O casă a luat foc la Boțești, după ce un copil de 6 ani s-a jucat cu chibritul

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Accident în Huși! Au fost implicate două mașini, cu 9 persoane!

Secția de pompieri Huși intervine a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *