vineri , 18 septembrie 2020, 21:37
Home / Naţional / Actualitate / 100 cartuşe de tir descoperite la P.T.F. Sculeni

100 cartuşe de tir descoperite la P.T.F. Sculeni

IMG1
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași a descoperit, ascunse în bagajele unui cetăean român, 100 cartuşe de tir, calibrul 5,6 mm.

În data de 29 iulie a.c., în jurul orei 05.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Ion S., în vârstă de 31 ani, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova, care efectua o cursă regulată pe ruta Chişinău – Braşov.
În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit în bagajele bărbatului, în două cutii de carton, 100 cartuşe de tir, calibrul 5,6 mm.
Bărbatul a declarat că a cumpărat cele două cutii cu cartuşe de la o persoană din municipiul Chişinău, plătind pentru acestea suma de 100 de lei moldovenesti, cu intenţia de a le folosi la tragerea cu arma de tir.
În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse sub pomi fructiferi, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 29.980 …

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră au „amendat” doamnele cu flori

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost „amendate” cu flori la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *