duminică , 27 septembrie 2020, 03:27
Home / Local / Actualitate / Certificat de înmatriculare fals depistat la Albiţa

Certificat de înmatriculare fals depistat la Albiţa

646x404
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un tânăr care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 20 iulie a.c., în jurul orei 16.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare ieşirii din ţară, cetăţeanul român Alin I., în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.
La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat la control pentru autoturismul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, acesta fiind fals total.
Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a achiziţionat autoturismul dintr-un târg de maşini din Bucureşti şi că a intrat în posesia documentului prezentat la control în momentul perfectării actelor de vânzare – cumpărare. De asemenea, acesta a declarat că nu are cunoştinţă că documentul în cauză este fals ori falsificat.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *