duminică , 20 septembrie 2020, 17:26
Home / Local / Învăţămant / Rezultate mulţumitoare

Rezultate mulţumitoare

curs festiv2_adelin stanciu
Doar un singur şef de promoţie s-a clasat în topul primilor 10 absolvenţi cu cele mai mari medii la examenul de bacalaureat. Este vorba despre Adelin Stanciu, şeful de promoţie de la Liceul “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui. Acesta a obţinut media 9,88, iar media celor patru ani de liceu a fost 9,99.
El este urmat de şefa de promoţie de la Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui, Andreea Paula Huţanu, care a fost notată cu media 9,73, apropiată de cea a celor patru ani de liceu-9,94.
Pe locul 3 în clasamentul şefilor de promoţie se regăseşte Mădălina Tudorache, care a avut media generală 10, după cei patru ani petrecuţi la Liceul “Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Ea a obţinut la bac media 9,65, fiind deja admisă la Imperial College din Londra.
Tot cu medie peste 9 la bacalaureat se află şi Georgiana Pascal, şefa de promoţie de la Liceul “{tefan Procopiu” Vaslui. La absolvirea liceului a avut media generală 9,80, iar la examenul naţional a obţinut 9,35.
Tudor Berezan, şeful de promoţie de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, a primit 8,33 la bac, iar Diana Veica, şefa de promoţie de la Liceul “Ion Mincu” Vaslui a fost notată cu 7,75.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Seară americană la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”!

Ediția jubiliară a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui a avut un moment inedit, oferit de …

Ei sunt cei mai buni creatori de la Concursul de literatură satirico-umoristică!

Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a organizat festivitatea de premiere a Concursului de literatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *