luni , 24 septembrie 2018, 07:23
Home / Local / Actualitate / Noii poliţişti au depus jurământul

Noii poliţişti au depus jurământul

DSC_4321
Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui a avut loc festivitatea de depunere a jurământului de credință de către agenții de poliție încadrați direct.
La acest eveniment au participat subprefectul Județului Vaslui, Mircea Gologan și protopopul de Vaslui, preotul Adrian Chirvase.
Inspectoratul de Poliție la Județului Vaslui a fost reprezentat de comisar șef Ionel Mirica, șeful inspectoratului, de șefii de servicii și subunități, de reprezentanții organizațiilor sindicale și profesionale și de cei mai noi agenți de ordine publică.
Noilor colegi le-a fost adresat un mesaj de bun venit în rândul polițiștilor vasluieni. A urmat momentul solemn de depunere a jurământului de credință de către agenții de ordine publică încadrați din sursa externa în urma concursului promovat în luna mai a acestui an.
Doi dintre noii colegi au luat cuvântul și au exprimat emoțiile lor și ale colegilor din această zi importanta.
Protopopul de Vaslui, preotul Chirvase Adrian le-a adresat câteva cuvinte de suflet, spunându-le că în măsura în care vor dori să facă bine celor din jur își vor face bine lor și conștiinței lor. Printre alte urări și recomandări, subprefectul Mircea Gologan le-a specificat faptul că modul în care își vor face meseria va influența viața comunității în care își vor desfășura activitatea.
De asemenea, șeful inspectoratului le-a adresat cuvinte de încurajare, comunicându-le faptul că vor trebui să plece la drum cu încredere, respectând ce au jurat în această zi, trebuie să fie disciplinați, instruiți, să respecte și să atragă respectul comunității astfel încât să fie aplaudați și la sfârșitul carierei.
Începând cu ziua de mâine acesteia se vor prezenta la noile locuri de muncă pentru care au fost încadrați, fiind îndrumați de colegi cu experiență în domeniul ordinii publice.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarm din Vaslui, întors dintr-o misiune în Mali

În perioada Septembrie 2016 – Septembrie 2018, maiorul Marian Panfil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi …

Bătrân mort, găsit pe camp

Un bătrân de 73 de ani, din Dodești, a fost găsit decedat pe un câmp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *