joi , 21 martie 2019, 13:46
Home / Local / Actualitate / Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

index
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un cetăţean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul din Republica Moldova Ion V., în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes, model GLK, înmatriculat în Franţa.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.
În legătură cu cele constatate, Ion V. a declarat ca în luna martie a anului curent a urmat cursurile unei şcoli de şoferi din Chişinău în vederea obţinerii categoriei “E”, dar că nu a promovat examenul final. Având nevoie de permis de conducere valabil pentru această categorie, a apelat la un conaţional, care i-a procurat permisul de conducere prezentat la control.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Pădurarii vasluieni vor fi dotați cu pistoale

Cătălin Idriceanu, directorul Direcției Silvice Vaslui, declară că pădurarii vor avea în dotare pistoale cu …

Politicianul anului în asistență socială

Vasluiul a avut doi reprezentanți premiați în cadrul Galei de Excelență în Asistență Socială 2019, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *