marți , 16 octombrie 2018, 17:18
Home / Anunţuri / Ofertă de muncă, Germania – şofer autocamion

Ofertă de muncă, Germania – şofer autocamion

anofm-400x230
Agenţia Federală de Muncă – Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Hessa, ca reprezentant al angajatorului german compania HSV Systemverkehre GmbH, oferă 15 posturi de şofer autocamion.
Descrierea locului de muncă: Activitatea presupune transportul de bunuri către centrele de distribuţie. Comenzile noi vin în fiecare zi, iar bunurile trebuie să fie livrate într-un anumit interval de timp. De regulă, transportul se realizează pe timp de noapte.
Cerinţele locului de muncă: Permis de conducere categoria CE (fosta clasă 2), licenţă ADR şi tahograf digital; Constituie avantaj experienţa anterioară în domeniu; Aspect îngrijit, bune maniere, seriozitate la locul de muncă şi motivare.
Limbi străine: Cunoştinţe de limbă germană, nivel A2 (scris şi vorbit)
Salariu: Salariul de bază este de 1900 euro brut/lună, la care se adaugă: – pentru lucrul de 24 ore – 24 euro net, pentru 14 ore – 12 euro net, pentru tura de 8 ore – 6 euro net; – pentru orele de noapte – 8,50 euro net/oră; – pentru lucrul în zilele de sâmbătă – 30 euro, pentru zilele de duminică – 50 euro net; – pentru zilele de sărbători legale – 75 euro net; – bonus pentru combustibil – max. 150 euro brut/lună.
Durata contractului: Contractul de muncă este permanent cu program normal de lucru.
Alte beneficii: Sunt posibile diverse alte indemnizaţii, în funcţie de modulul ales.
Mod de aplicare: Persoanele interesate, care corespund cerinţelor ofertei de muncă, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a-şi completa formularele de aplicare (C.V -ul model Europass şi Bewerbung-ul completate la calculator). Verificarea cunoştinţelor de limbă germană se va realiza telefonic. Candidaţii al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorului, vor participa la o selecţie care se va organiza în toamnă.
Termen limită pentru aplicare: 12.09.2016 .

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

150 locuri de muncă în domeniul agricol sunt disponibile în Spania

La început de an, 150 locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol sunt disponibile în …

300 locuri de muncă in domeniul agricol (recoltare zmeura) in Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara, incepand cu ora 9.00: 1. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *