vineri , 2 octombrie 2020, 00:27
Home / Local / Actualitate / INCONȘTIENȚA UCIDE

INCONȘTIENȚA UCIDE

accident-mas-politie-si-indicator-295x180
La sfârșitul săptămânii, urmare a unui accident de circulație petrecut pe raza comunei Gherghești, un bărbat a decedat și un altul a suferit vătămări corporale. Cauzele accidentului sunt neadaptarea vitezei, conducerea fără permis și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

În ziua de 03.07.2016, pe raza comunei Gherghești a avut loc un grav accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia.
M. Costel, de 38 de ani, din comuna Gherghesti, fără a deține permis de conducere, s-a deplasat cu un moped, pe D.J. 245B, pe raza localității de domiciliu, din direcția satului Gherghești către satul Corodești. Pe moped se afla și V. Mircea, de 50 ani, din comuna Gherghesti. La un moment dat, într-o curba la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, M. Costel a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț din beton de pe partea stângă a sensului de deplasare. După producerea accidentului M. Costel a părăsit imediat locul faptei, fiind identificat însă la scurt timp de polițiști.
V. Mircea a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde urmare a leziunilor suferite a decedat. M. Costel a fost diagnosticat cu „contuzie pumn drept” şi „contuzie facială”.
M. Costel a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că
M. Costel nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul i-a fost încredințat de un alt bărbat din comuna Gherghești.
În momentul producerii accidentului niciunul din pasagerii mopedului nu purtau căști de protecție în momentul producerii accidentului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui găzduiește în aceste zile Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice …

Părinții au dat năvală la o școală din Murgeni, crezând că le sunt testați și vaccinați copiii

O școală din orașul Murgeni a fost scena unei întâmplări rar întâlnite.  Părinții mai multor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *