joi , 1 octombrie 2020, 01:18
Home / Local / Actualitate / Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

s560x316_vama_Albita
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un tânăr care conducea un ansamblu de vehicule în baza unui permis de conducere fals.
În ziua de 24 iunie a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în ţară, cetăţeanul din R. Moldova Viorel C., în vârstă de 22 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă, ambele înmatriculate în Germania.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.
În legătură cu cele constatate, Viorel a declarat că în urmă cu trei luni a urmat cursurile unei şcoli de şoferi din Chişinău în vederea obţinerii categoriei “BE”, dar nu a promovat examenul final. Având nevoie de permis de conducere valabil pentru această categorie a apelat la o persoană din R. Moldova, care i-a procurat permisul de conducere prezentat la control, contra sumei de 150 de euro.
Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr a murit după ce a căzut într-o fântână aflată în lucru

Un bărbat în vârstă de 21 de ani, din satul Pușcași, și-a pierdut viața, în …

Parada costumelor feminine de epocă la muzeul din Vaslui

Miercuri, 30 septembrie 2020, la ora 12:30, în Sala „Arta” a Muzeului Județean „Ștefan cel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *