marți , 22 ianuarie 2019, 17:34
Home / Local / Actualitate / Mihai Bumbu a câştigat Marele Trofeu

Mihai Bumbu a câştigat Marele Trofeu

DSC_0229
Centrul Cultural “Ştefan Ciubotăraşu”, alături de primăria comunei Lipovăţ şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Vaslui, a reuşit să ofere un moment de neuitat prin organizarea primei ediţii a Festivalului-concurs “Hora Muzicuţelor”. Participarea a fost una bună, iar cei care au urcat pe scenă au oferit o adevărată desfătare muzicală.
Cea mai inedită apariţie scenică a aparţinut lui Mihai Bumbu, care a surprins publicul cu interpretarea “Rapsodiei” lui George Enescu.
Acesta a reuşit să impresioneze şi juriul, care i-a acordat trofeul festivalului.
La individual, pe primul loc s-a clasat Ioan Costea, din Vaslui. Premiul II a fost atribuit vălenarului Viorel Moldoveanu. Cel de-al treilea premiu a fost obţinut de Gheorghe Doroftei, din Văleni. Menţiune a primit Ion Gherase din Bogdana.
La grup, premiul I a fost obţinut de Fraţii Tofan, din Griviţa, premiul II-Grupul Ritmic din Lipovăţ, iar premiul III a fost atribuit grupului Armonia, din Chiţoc. Menţiune a primit Grupul de la Bogdăneşti.
Atât la grup, cât şi la individual, organizatorii au oferit premii în bani. La grup, valoarea totală a fost de 675 lei, iar la individual s-au atribuit premii totale de 425 lei. Pentru marele premiu s-a alocat suma de 200 lei.
DSC_0235

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *