sâmbătă , 15 decembrie 2018, 10:35
Home / Local / Actualitate / APELAŢI 112 DACĂ VEDEŢI ACEASTĂ PERSOANĂ

APELAŢI 112 DACĂ VEDEŢI ACEASTĂ PERSOANĂ

121
Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent.În ziua de 24.06.2016 am fost sesizați despre dispariția numitului Grigoraș Radu, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui. În data de 21.06.2016 acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că în această perioadă bărbatul a fost internat la o unitate medicală din municipiul Buzău, iar ulterior la o unitate medicală din municipiul București de unde a plecat în mod voluntar.

La momentul dispariției, bărbatul purta un tricou de culoare albă, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.
Semnalmente: înălțime – 1,75 m, greutate aproximativ 65-70 kg, păr grizonat tuns scurt, ochi căprui, față ovală, sprâncene stufoase, poartă ochelari de vedere. Ca semn particular pe obrazul stâng are o aluniță de mărimea unui bob de mazăre.

În prezent, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui desfășoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute.
Dacă ați văzut acest bărbat sau aveți informații despre el, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați gratuit 112!

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Episcopia Hușilor susține peste 1.000 de copii de Crăciun

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 16, peste 1.000 de copii, proveniți din parohiile rurale …

Gabriel Berca, fostul ministru de interne,eliberat condiționat de Tribunalul Vaslui

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea condiţionată a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *