miercuri , 23 ianuarie 2019, 00:59
Home / Sport / Voley beach la Liceul “Emil Racoviţă” Vaslui

Voley beach la Liceul “Emil Racoviţă” Vaslui

volei-nisip1
Zilele trecute s-a desfășurat la Liceul Teoretic “Emil Racoviță” Vaslui prima ediție a Campionatului de voley beach, un parteneriat de succes între DJTS Vaslui și Asociația “Emil Racoviță 2000”. Pe terenul proaspăt amenajat din curtea liceului au exersat mișcări de volei elevi de la toate liceele din Vaslui, dar și din două școli generale, Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă “Constantin Pufan” dar și Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă “Elisabeta Polihroniade”.
“Această activitate încununează rezultatele excepționale obținute de colegii de la catedra de educație fizică, d-na prof. Ciuraru Daniela și dl prof. Ovidiu Sălcianu care s-au implicat în inițierea și dezvoltarea acestui eveniment, intenția noastră fiind de a permanentiza această competiție. Mișcarea în aer liber este o alternativă extraordinară de petrecere a timpului liber. Să practici sport este sănătos indiferent de mediul ambiant, totusi contactul cu natura îți aduce numeroase beneficii atât la nivel fizic, cât și psihic, intelectual și social.” a declarat Daniel Hulubei, directorul Liceului Teoretic “Emil Racoviță” Vaslui.
Terenul va fi pus pe timpul verii la dispoziția tuturor elevilor care vor să facă mișcare, condiția fiind ca aceștia să fie însoțiți de un profesor. “ Sportul s-a născut în parcarea dintre blocuri și în curtea școlii. Parcările sunt acum supraaglomerate dar școala trebuie și poate să încurajeze mișcarea” ne-a mai declarat Daniel Hulubei, directorul Liceului Teoretic “Emil Racoviță” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Egal în primul amical al iernii

CSM Vaslui a remizat în primul amical al iernii, cu CSM Bacău, scor 37-37. S-au …

CSM Bacău, parteneră de pregătire pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui va susține cinci partide de verificare, toate cu reprezentanta Ligii Naționale, CSM Bacău. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *