marți , 19 iunie 2018, 21:54
Home / Local / Actualitate / A condus un moped neînmatriculat și fără permis

A condus un moped neînmatriculat și fără permis

index

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care a condus un moped neînmatriculat, fără a deține permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În seara de 15.06.2016, Poliția municipiului Huși a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație pe raza localității Valea Grecului, comuna Duda-Epureni. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Huși și Postului de Poliție Duda-Epureni au constatat următoarele:
T. Ionel, în vârstă de 35 ani, din localitatea Valea Grecului a condus un moped pe raza localității de domiciliu, iar în momentul în care a intenționat să efectueze manevra de întoarcere, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Bărbatul a fost diagnosticat la Spitalul municipal Huși cu „traumatism cranio-cerebral”. T. Ionel a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul obținut fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, mopedul implicat în accident nu era înregistrat sau înmatriculat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

O viață cât un centenar

Patru vasluience, născute în 1918, anul Marii Uniri, vor fi felicitate de prefectul Eduard-Andrei POPICA …

Pentru iubitorii de romane polițiste

Seria “După-amiezi culturale la Vaslui”, coordonată de profesorul universitar ieșean Constantin Dram, aduce în fața …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *