joi , 20 septembrie 2018, 10:30
Home / Sport / Pajura Huşi-Avântul Valea Mărului, sâmbătă, ora 17.30

Pajura Huşi-Avântul Valea Mărului, sâmbătă, ora 17.30

pajura husi
Campioana judeţului Vaslui, Pajura Huşi, a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru barajul de accedere în liga a treia. Formaţia huşeană va întâlni în două manşe campioana judeţului Galaţi, Avântul Valea Mărului. Huşenii speră ca la meciul tur, de pe stadionul Municipal, să aibă parte de un public numeros, astfel încât suportul moral să fie decisiv în obţinerea unui rezultat, care să îi permită Pajurei să se gândească la o prezenţă în eşalonul trei.
“Va fi o dublă dificilă. Cunoaştem câte ceva despre adversara noastră, care a mai fost la baraj, când a jucat contra echipei Olimpia Râmnicu Sărat. Este o echipă bună, însă suntem optimişti că putem scoate un rezultat bun. Ne gândim la prezenţa în liga a treia. Dacă suntem într-o zi bună, sunt ferm convins că putem câştiga la o diferenţă confortabilă”, a spus Mădălin Căciulă, jucător la Pajura şi unul dintre finanţatori.
Înaintea jocului de sâmbătă, Pajura Huşi a obţinut prezenţa în finala Cupei României, etapa judeţeană, trecând în semifinale de FC 2002 Vaslui cu scorul de 5-1.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cupa Moldovei a atras cei mai buni copii la taekwon-do

Peste 140 de participanți de la cluburile Sulsa Vaslui, Top Team Iași, Kwangae Iași și …

Bârlădeni de succes în naționala României U21

Doi bârlădeni au contribuit la succesul României Under 21 din dubla cu Portugalia (2-1) și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *