miercuri , 18 iulie 2018, 18:43
Home / Sport / Pajura Huşi-Avântul Valea Mărului, sâmbătă, ora 17.30

Pajura Huşi-Avântul Valea Mărului, sâmbătă, ora 17.30

pajura husi
Campioana judeţului Vaslui, Pajura Huşi, a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru barajul de accedere în liga a treia. Formaţia huşeană va întâlni în două manşe campioana judeţului Galaţi, Avântul Valea Mărului. Huşenii speră ca la meciul tur, de pe stadionul Municipal, să aibă parte de un public numeros, astfel încât suportul moral să fie decisiv în obţinerea unui rezultat, care să îi permită Pajurei să se gândească la o prezenţă în eşalonul trei.
“Va fi o dublă dificilă. Cunoaştem câte ceva despre adversara noastră, care a mai fost la baraj, când a jucat contra echipei Olimpia Râmnicu Sărat. Este o echipă bună, însă suntem optimişti că putem scoate un rezultat bun. Ne gândim la prezenţa în liga a treia. Dacă suntem într-o zi bună, sunt ferm convins că putem câştiga la o diferenţă confortabilă”, a spus Mădălin Căciulă, jucător la Pajura şi unul dintre finanţatori.
Înaintea jocului de sâmbătă, Pajura Huşi a obţinut prezenţa în finala Cupei României, etapa judeţeană, trecând în semifinale de FC 2002 Vaslui cu scorul de 5-1.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Flacăra Muteni de Sus transferă de la vicecampioana Iașiului

Campioana Vasluiului, Flacăra Munteni de Sus, a trecut repede peste eșecul usturător din barajul de …

Șahiștii vasluieni s-au bronz-at la Constanța

Echipajul Palatului copiilor Vaslui a fost pe podium la Festivalul Șahului Juvenil de la Constanța. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *