vineri , 20 iulie 2018, 20:45
Home / Local / Actualitate / Merge în Vietnam

Merge în Vietnam

646x404
Vlad Sîmbotin a impresionat la proba de formare a lotului pentru Olimpiada Internaţională de Biologie. Vasluianul a obţinut al doilea punctaj din ţară, fiind în lotul de patru, care se va deplasa luna viitoare în Vietnam.
“Au fost două săptămâni de pregătire foarte obositoare, dar în care am acumulat extrem de multă informaţie şi mă bucur că munca mea nu a fost zadarnică şi am reuşit să mă calific. La olimpiada internaţională îmi propun să mă întorc cu o medalie căt mai strălucitoare”, a spus Vlad Sîmbotin.
El se află la a doua participare consecutivă la o olimpiadă internaţională. Anul trecut, elevul Liceului “Mihail Kogălniceanu” (LMK) a reprezentat România la Olimpiada Internaţionale de Ştiinţe, desfăşurată în Austria, unde a obţinut medalia de argint. El este pregătit de profesoara Gianina Romaşcu.
“Vlad este un elev de excepţie, care ne onorează. El nu excelează doar la biologie, ci la toate disciplinele. În clasa a IX-a, s-a calificat la etapa naţională la trei olimpiade. Este vorba despre Biologie, Geografie şi Lingvistică. Anul trecut şi anul acesta la două discpline, Biologie şi Ştiinţe. Asta dovedeşte o bună pregătire şi faptul că munceşte foarte mult”, a declarat Cătălin Ignat, directorul LMK Vaslui.
Olimpiada Internaţională de Biologie se va desfăşura în pieroada 16-24 iulie, la Hanoi, în Vietnam.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sezonul intoxicaților la Vaslui

Inconștiența oamenilor îi pune deseori în pericol și îi duce chiar la un pas de …

Tot ce trebuie sa stiti despre ucenicia la locul de munca

Ucenicia reprezintă formarea profesională realizată la locul de muncă în baza unui contract de ucenicie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *