duminică , 24 februarie 2019, 04:40
Home / Local / Actualitate / APELAŢI 112 DACĂ RECUNOAȘTEȚI ACEASTĂ PERSOANĂ

APELAŢI 112 DACĂ RECUNOAȘTEȚI ACEASTĂ PERSOANĂ

Talharie_Vaslui_2
Polițiștii efectuează cercetări cu privire la o infracțiune de tâlhărie comisă în ziua de 27.05.2016 pe raza municipiului Vaslui, victimă fiind o femeie în vârstă de 29 ani. În timp ce se afla în scara blocului un tânăr i-a solicitat femeii detalii dacă o persoană locuiește în blocul respectiv. Apoi tânărul i-a cerut o cană cu apă și a însoțit femeia până în apropierea ușii de acces în locuință. Ulterior a lovit-o și i-a sustras cerceii din aur, un fragment dintr-un lanț din aur și portofelul în care avea acte și bani.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit faptul că persoana care a comis această faptă este un tânăr, în vârstă de aproximativ 20 ani, înălțime aproximativ 1,70 m, tuns scurt, cu un tatuaj pe brațul stâng. La momentul comiterii faptei purta un hanorac cu glugă de culoare neagră cu un înscris alb în zona pieptului, blue-jeans de culoare neagră și adidași de culoare neagră.
Cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze 112 – Apelul de Urgenţă sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.Talharie_Vaslui_1

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Interes crescut pentru Trofeul ”Deliciosul de Vaslui” la șah

De astăzi, la Silver Mall se dă startul celei de-a patra ediții a trofeului ”Deliciosul …

Prefectul a activat Centrul Local de combatere a bolilor

Prefectul Eduard-Andrei POPICA a activat Centrul Local de combatere a bolilor (CLCB), după ce au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *