luni , 27 mai 2019, 07:50
Home / Local / Actualitate / Premii la Summer Dance Festival

Premii la Summer Dance Festival

dans3
La Iaşi s-a desfăşurat concursul internaţional Summer Dance Festival, la care a participat şi şcoala de dans “Happy Steps” de la Vaslui, ce mai activează şi în municipiile Huşi şi Bârlad.
Şcoala coordonată de Loredana Cozma a încântat publicul cu opt momente artistice, obţinând şapte premii I, la diferite categorii şi o menţiune. De asemenea, elevii Şcolii “Mihai Eminescu” au impresionat juriul, obţinând un premiu special pentru originalitate, costume şi concept.
Evenimentul a avut loc la Palas Mall şi a fost organizat de Clubul Reflex, Cercul Militar Iaşi, Primăria şi Consiliul Judeţean Iaşi.
Concursul internaţional „Summer Dance Festival” este o competiţie-spectacol, la care au participat formaţii din ţară şi străinătate, care au la activ numeroase premii naţionale şi internaţionale. Au concurat peste 450 de copii, care, prin dans, în afară de ocazia de a-şi testa abilităţile, au oferit un spectacol deosebit publicului.
Categoriile de dans au fost fantezie coregrafică, dans modern (hip-hop, street dance, free style), dans clasic/contemporan, zumbatomic, folclor, majorete, dans de caracter, rock’n roll, twist, dans tematic, solo dans, balet, gimnastică ritmică/aerobică/artistică, competiţie de show-uri/perechi. dans sportiv (standard şi latino).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Constantin Parfene” a fost în sărbătoare!

Școala ”Constantin Parfene” a marcat o nouă ediție a Zilelor Școlii. Pe parcursul unei zile, …

Ministrul Sănătății, despre ambulanța împotmolită la Delești

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, la un post TV, ca barbatul pentru care s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *